Super lekkere borrelhapjes bezorgd in heel Amsterdam

Borrelbox Amsterdam maakt voor jou de perfecte borrel! Alles in de Basisbox is homemade  en vegetarisch. Daarnaast kun je er kaasjes en/of vleeswaren bij bestellen. De inhoud is iedere maand anders, waardoor je iedere keer weer verrast wordt. Kijk op ons blog om te zien wat je deze maand in jouw box kunt verwachten!

De borrelhapjes verpakken we op zo’n manier, dat het net een cadeau is om te krijgen. Voor jezelf, om mee te nemen naar een avondje met vrienden of om te laten bezorgen bij iemand die je daar blij mee kunt maken!

Natuurlijk kun je er ook een heerlijk flesje wijn of biertje bij bestellen. Tot slot bezorgen we de Borrelbox* bij jou thuis of op kantoor. Een heerlijke borrel, zonder gedoe.

*Alleen in Amsterdam (binnen de ring bezorgen we gratis, buiten de ring en in Amsterdam Noord vragen we €5,- bezorgkosten).

Hoe bestel ik een Borrelbox?

Op dinsdag t/m vrijdag: bestel de Borrelbox uiterlijk voor 10.00 ’s ochtends en hij wordt dezelfde dag nog geleverd* (zolang de voorraad strekt, dus bij grote groepen is het verstandig om de Borrelbox eerder te bestellen).

Op zaterdag t/m maandag een Borrelbox? Deze bezorgen we zaterdagmiddag. Bestel je box voor vrijdag 18.00. De box(en) kun je gekoeld bewaren. Laat wel even weten als je voor zondag of maandag besteld, dan wordt er rekening gehouden met de houdbaarheid van de producten in jouw box.

*We bezorgen de Borrelbox op een samen te bepalen tijdstip tussen 15.00 en 18.00. Komt dat niet uit? Je kunt hem de hele dag ophalen op ’t Singel 100!

Let op: Borrelbox Amsterdam is buiten bedrijf
toggle