Veelgestelde vragen over de Borrelbox

Hoe kan ik betalen?

Je kunt tijdens het bezorgmoment betalen met pin of cash. Of ik kan je vooraf een factuur sturen. Als je dat handig vindt kan ik je ook een tikkie sturen! Geef je vooraf aan als je met pin wilt betalen? Dan neem ik mijn pinautomaat mee.

Kan ik nog annuleren?

Bestellingen onder de 40 man kun je 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna heb ik alle ingredienten al ingekocht en deels voorbereid, dus moet ik 50% in rekening brengen.

Bij bestellingen tussen de 40 en 80 man geldt dat je 48 uur van tevoren kosteloos kunt annuleren. Voor bestellingen boven de 80 man geldt dat je 72 uur van tevoren kosteloos kunt annuleren.

Mag ik zelf bepalen wat er in de Borrelbox komt?

Je mag altijd vragen of je een bepaald product weer in de Borrelbox mag hebben. Maar verder blijft de Borrelbox een verrassing. Deel van de charme ;).

Ik heb een bestelformulier ingevuld / email gestuurd maar heb nog steeds niet gehoord. Wat nu?

Je krijgt altijd hooguit een paar uur na je mailtje/formulier een persoonlijke bevestiging via email of telefoon. Als je die na een paar uur nog niet hebt gekregen is er misschien iets mis gegaan. Neem dan even telefonisch contact (06 1406505) op, dan zorgen we dat het alsnog goed komt!

Ik heb over een paar uur al een Borrelbox nodig! Wat nu?

Probeer het gewoon even! Ik kan niet garanderen dat het lukt, maar zal mijn uiterste best voor je doen. Ik raad aan om dan telefonisch contact op te nemen.

Is de Borrelbox ook voor grotere aantallen?

De Borrelbox kun je ook voor grote aantallen bestellen (bijv. 100 a 150 man). Bestellingen boven de 40 personen worden als ‘catering’ gezien en lever ik niet in boxen. Als je wilt, help ik bij een catering graag mee om de hapjes gezellig neer te zetten! Hier reken ik €22,50 per uur voor.

Ik wil de Borrelbox ergens mee naartoe nemen en pas een dag later eten. Kan dat?

Dat kan! Geef dat wel even aan bij de bestelling, want niet alle BB-producten blijven de volgende dag optimaal lekker. Dan pas ik de inhoud van de Borrelbox daarop aan!

Hoe bestel ik een Borrelbox?

Bestel het liefst 12 uur van te voren, omdat ik de Borrelbox elke dag vers bereid. Toch een last minute borrel? Probeer het gewoon even!

Je bestelling doorgeven kan via romee@borrelbox-amsterdam.nl,
telefonisch 06-14106505 of maak gebruik van het bestelformulier. Je krijgt altijd een bevestiging van je bestelling.

Let op: Borrelbox Amsterdam is buiten bedrijf
toggle