Drankje erbij? bestel wijn, bier of fris bij je Borrelbox

De wijnen zijn speciaal bij de Borrelbox uitgezocht. Daarnaast kun je ook flesjes van lokaal gebrouwen Cerveza Extraordinaria, citroenhop-limonade of gingerbeer van Brouwerij Troost bestellen voor €2,20 per stuk.

Witte wijnen (gekoeld):

Montrose – Chardonnay

Een prachtige Chardonnay uit de Zuid-Franse Languedoc. Veel geur van vers tropisch fruit. In de smaak citrus en wilde perzikken. Perfecte balans tussen volheid en frisheid met een zachte, droge afdronk. Prijs: €10,50 per fles.

Vini be Good – Touraine Sauvignon

Een verfijnde, geurige wijn, met frisse zuren en aroma’s van vlierbloesem, citrus en vers gemaaid gras. Opvallende zachte, lange afdronk. Prijs: €13.00 per fles.

Rode wijnen:

Schola Sarmenti – Primitivo 

Een heerlijke, zondoorstoofde borrelwijn. Kruidige smaak met een fruitrijke finish. Stoer, intens, zacht, met mooi rood fruit en kruiden. Een toegankelijke wijn die niet te zwaar valt. Prijs: €10,00 per fles.

Torre del Valasco – Valpolicella Ripasso

Een krachtige, complexe smaak met toch een zekere frisheid. De geur is heel karakteristiek met hints van pruimen en rozijnen. Prijs: €13.00 per fles.

Hoe bestel ik een Borrelbox?

Op dinsdag t/m vrijdag: bestel de Borrelbox uiterlijk voor 10.00 ’s ochtends en hij wordt dezelfde dag nog geleverd* (zolang de voorraad strekt, dus bij grote groepen is het verstandig om de Borrelbox eerder te bestellen).

Op zaterdag t/m maandag een Borrelbox? Deze bezorgen we zaterdagmiddag. Bestel je box voor vrijdag 18.00. De box(en) kun je gekoeld bewaren. Laat wel even weten als je voor zondag of maandag besteld, dan wordt er rekening gehouden met de houdbaarheid van de producten in jouw box.

*We bezorgen de Borrelbox op een samen te bepalen tijdstip tussen 15.00 en 18.00. Komt dat niet uit? Je kunt hem de hele dag ophalen op ’t Singel 100!

Let op: Borrelbox Amsterdam is buiten bedrijf
toggle